1
RIB EYE STEAK - Stařený
770,00 Kč
Cena vč. DPH za hmotnost odpovídající hmotnosti balení.
Pouze
2
položek skladem.
EXTRA VYZRÁLÝ RIB EYE STEAK - zrání 12 dní ve visu, poté 30 dní v lednici na zrání masa Dry Ager
Rib eye steak pochází z vysokého roštěnce, je vyříznut ze středu části žeber. Vykrajuje se mezi 6-12 žebrem. Pro tento steak je charakteristické bohaté mramorování a tukové oko ve střední části steaku. Tuku se ale určitě nebojte, protože právě díky němu chutná skvěle. Na jeho přípravu použijte výhradně dobře vyzrálý kus vysokého roštěnce, steak by měl být vysoký 3-4cm. Před grilováním by maso mělo mít pokojovou teplotu, jinak projde teplotním šokem a zničíte jeho skvělou chuť.
Zákazníci, kteří zakoupili tento produkt koupili rovněž:
Žádná zákaznická hodnocení nejsou k dispozici.
Poslední hodnocení