0

RIB EYE STEAK - Dry Ager 450-550g

595,00 Kč
Cena za 1kg vč. DPH
Pospěšte! Pouze 5 položek na skladě.
Množství:
skladem

EXTRA VYZRÁLÝ RIB EYE STEAK - zrání 12 dní ve visu, poté 30 dní v lednici na zrání masa Dry Ager

Rib eye steak pochází z vysokého roštěnce, je vyříznut ze středu části žeber. Vykrajuje se mezi 6-12 žebrem. Pro tento steak je charakteristické bohaté mramorování a tukové oko ve střední části steaku. Tuku se ale určitě nebojte, protože právě díky němu chutná skvěle. Na jeho přípravu použijte výhradně dobře vyzrálý kus vysokého roštěnce, steak by měl být vysoký 3-4cm. Před grilováním by maso mělo mít pokojovou teplotu, jinak projde teplotním šokem a zničíte jeho skvělou chuť.

5 ks

Speciální odkazy

Poslední hodnocení

chat Komentáře (0)
Žádná zákaznická hodnocení nejsou k dispozici.

RIB EYE STEAK - Dry Ager...

595,00 Kč