Filtrovat podle

Dostupnost

Cena

  • 271,00 Kč - 927,00 Kč

Přední hovězí maso

Kdysi platilo, že přední hovězí maso se hodilo především k přípravě gulášů, polévek. Dnes grilujeme hovězí žebra, připravujeme steaky z krku a dalších částí zvířete - kvalitní vyzrálé maso nezklame žádného dobrého kuchaře a je výzvou k vyzkoušení nových receptů. Toto hovězí maso obsahuje delší svalová vlákna, lze jej i špikovat nebo svázané péct. Z vyzrálého roštěnce jsou skvělé steaky a pokud si zákazník objedná, lze maso i tzv. "stařit" v DRY AGERu - maso je ještě méně šťavnaté, ještě křehčí, tmavší. Z hovězího krku, hovězího podplečí a hovězí kližky lze uvařit skvělé guláše na mnoho způsobů, dusit, péct svázané apod. Grilujeme steaky z krku i z pupku. Z hovězího hrudí se dá vyudit výborná hovězí slanina. Hovězí přední maso dělíme na hovězí krk CHUCK, hovězí podplečí CHUCK ROLL EYE, vysoký roštěnec RIB EYE, hovězí pupek FLANK, hovězí kližka přední SHAN, hovězí hrudí BRISKET,  hovězí kližka přední SHIN a hovězí žebro RIB. 

Je zde 9 položek

Zobrazení 1-9 z 9 položek

Aktivní filtry